tweet-van-de-week

Live-blog #passionrdam #satirerdam

Toen The Passion vorig jaar in Gouda plaatsvond, explodeerde de stream van #passiongouda op Twitter. Niet te volgen. Daarom hebben wij samen met onze gristensatirecollega’s van Goedgelovig.nl een nieuwe hashtag bedacht, die letterlijk en figuurlijk meer ademruimte geeft. Wil je ook meepraten? Gebruik dan #satirerdam en voor de zekerheid ook #passionrdam op Twitter!

Geef een reactie

Reageren op Staat Geschreven kan door in te loggen via Facebook of Google+.

We vragen alleen je naam, avatar en e-mailadres op. Je e-mailadres wordt niet op de site getoond.


De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>