twitter_newbird_boxed_whiteonblue

#sixwordtwevangelie

Opkijken, een website die gelieerd is aan de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt, organiseert vandaag de actie #sixwordtwevangelie, waarin christenen opgeroepen worden om in zes woorden het evangelie op Twitter te slingeren. De actie begint aardig te lopen. Het doel van de GKv is (natuurlijk) om een trending topic te worden. Hieronder vind je een twitterstream met de laatste #sixwordtwevangelies.

Geef een reactie

Reageren op Staat Geschreven kan door in te loggen via Facebook of Google+.

We vragen alleen je naam, avatar en e-mailadres op. Je e-mailadres wordt niet op de site getoond.


De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>